Service Tegoed Occassion

Service-tegoed-tweedehands

Te ontvangen Te waarde van
Rijklaar maken €38,-
50% Korting op Servicebeurt na 12 tot 24 maanden €28,-
Totale Service Tegoed €66,

Servicebeurt plannen Kramer Fietsen

Iedere fiets heeft regelmatig onderhoud nodig. Maar als gebruiker heb jij jouw fiets het liefst zo snel mogelijk terug. Dat kan door de servicebeurt van jouw fiets vooraf in te plannen.

Hoe vaak een servicebeurt uit te voeren?

Eigenlijk is het aan te raden om ieder jaar de fiets een servicebeurt te laten geven door een vakkundige werkplaats. Door de fiets regelmatig te laten nakijken verleng je de levensduur en voorkom je onnodige schade aan de fiets. Het service tegoed dat je krijgt bij aanschaf van een occasion fiets is vooraf ingedeeld en is enkel inzetbaar op werkuren van ons vakkundige personeel dat zij besteden tijdens het uitvoeren van een servicebeurt. Extra materialen zoals een versleten fietsband of fietsketting zijn exclusief.

Wat doen wij voordat we een Occasion fiets verkopen?

Als wij een nieuwe fiets verkopen geven wij altijd de mogelijkheid om de oude fiets in te ruilen. De ingeruilde fietsen worden in eerste instantie apart gezet en wanneer er ruimte is in de werkplaats worden deze fietsen opgeknapt. Zo kan het zijn dat de fietsbanden zijn versleten. Wanneer dit het geval is monteren wij nieuwe fietsbanden. Verder worden alle bouten en onderdelen van de fiets gecontroleerd en op het juiste moment gezet. Door de occasion fietsen eerst apart te zetten en deze enkel op een rustig moment op te knappen. Ben jij er als klant zeker van dat je de beste prijs betaalt.

100% zeker geen gestolen fiets

Wanneer er voor gekozen wordt om de fiets in te ruilen controleren wij in het politieregister of de fiets niet als gestolen opgegeven staat. Dit doen wij aan de hand van het unieke framenummer van de fiets. Verder moeten wij in het politieregister aangeven van wie wij de fiets hebben ingeruild en als wij de fiets verkopen moeten wij ook weer aangeven aan wie de fiets verkocht is. Zo ben jij er als koper 100% van verzekerd dat de fiets niet gestolen is.