Gazelle Makki Load

Gazelle-Makkie.png

Gazelle Makki Load

 4.999,00 5.199,00

Out of stock

 4.999,00 5.199,00

  • Super Krachtige Motor
  • Traploos schakelen
  • Hydraulische schijfremmen
SKU: N/B
Wissen

Beschrijving

De Gazelle Makki Load is een zeer complete elektrische bakfiets. Doormiddel van een super sterke Bosch performance middenmotor met een sterkte van 65 newtonmeter kan er gemakkelijk een snelheid van 25 kilometer per uur gehaald worden. De accu van deze elektrische fiets heeft een capaciteit van 500 Kwh.

De beste remmen

Met een volle bak is de remweg van een voertuig altijd langer. Daarom maakt de Gazelle Makki gebruik van hydraulische schijfremmen. Dit zorgt ervoor dat jij als gebruiker altijd de best mogelijke remweg hebt. Dit is natuurlijk wel zo fijn wanener de bak volgeladen zit.

Zo minmogelijk onderhoud

Door de beltDrive heeft de fiets geen fietsketting. Dit zorgt ervoor dat de ketting dus ook niet kan gaan roesten. Verder gaat een beltdrive langer mee dan een fietsketting. Als grootste voordeel heeft de beltdrive dat deze veel minder onderhoud nodig heeft dan een fietsketting.

Traploze schakelnaaf

Om het schakelen gemakkelijker te maken is er gebruik gemaakt van een Enviolo schakelnaaf. Hiermee kunt u geleidelijk schakelen zonder tussenstappen. Dit in combinatie met de sterke en betrouwbare middenmotor, zorgt voor een uitstekende gebruikerservaring.

service-tegoed-elektrische-fiets

Service Tegoed Elektrische Fiets

Extra informatie

Merk

Gazelle

Type

Makki Load

Materiaal

Aluminium

Accu Capaciteit

400 kwh, 500 kwh

Motor

Bosch Performance 65 newton

Schijfremmen

Ja – Hydraulische schijfremmen

Schakelnaaf

Enviolo

Standaard

vierpunts standaard

BeltDrive

Ja