Algemene Voorwaarden

Identiteit:

Wij zijn Kramer Fietsen, Oosterbrugstraat 5, 3361 BR  Sliedrecht. Telefoonnummer 0184-413258. E-mail: info@kramerfietsen.nl . Kvk nummer: 86449842, BTW nummer NL863971398B01.

Bestellen:

U kunt bij ons nieuwe fietsen, tweedehands fietsen, kleding, fietsonderdelen en fietsaccessoires bestellen. Van maandag tot en met zaterdag verwerken wij de bestellingen dagelijks.

Betalen:

U kunt betalen met iDEAL. Er worden voor deze betaalmethode geen extra kosten aan u doorberekend.

Bezorgen:

U kunt ervoor kiezen om uw bestelling thuis te laten bezorgen of gratis af te halen in de winkel. Dit kunt u eenvoudig aangeven tijdens het bestelproces. Bij thuisbezorgen kunt u ook een ander afleveradres invullen. Dus wanneer u overdag niet thuis bent, kunt u kiezen om uw bestelling op uw werk af te laten leveren of bijvoorbeeld bij een familielid dat overdag wel thuis is. Controleer altijd nauwkeurig of uw adres volledig is ingevuld en compleet is. Dat voorkomt problemen bij het afleveren en langere levertijden. Let op! Wanneer u kiest om een bestelling op uw werk af te laten leveren, zorg dan dat ook de naam van het bedrijf wordt vermeld.

Wij streven ernaar om Uw bestelling binnen 2 werkdagen afgeleverd te hebben. Voor fietsbestellingen binnen een straal van 25 km van ons bedrijf geldt hetzelfde, buiten deze straal besteden wij het fietstransport uit aan een professionele fietstransporteur en kan de levertijd oplopen tot ongeveer 8 werkdagen.

Verzendkosten:

  • Alle bestellingen zijn altijd gratis af te halen in onze winkel te Sliedrecht.
  • Voor alle fietsen geldt voor thuisbezorging een transporttarief van € 40,95.
  • Gratis verzending voor alle overige producten vanaf € 50,-.

Retourneren:

Bij ons heeft u standaard een zichttermijn van 14 kalenderdagen waarbinnen u het product kunt retourneren. Deze 14 dagen gaan in ná levering van het product. We geven u dus alle tijd om de bestelde producten goed te beoordelen.
U kunt alleen producten terugsturen die onbeschadigd zijn en zich, indien redelijkerwijs mogelijk, compleet in de originele verpakking bevinden. Producten mogen tot op zekere hoogte beoordeeld en geprobeerd worden. Retourzending gebeurt op eigen risico en voor eigen rekening. In het geval wij geen zelfde of vervangend product beschikbaar hebben, krijgt u het gehele aankoopbedrag binnen 7 dagen teruggestort. Omruilen voor een ander product kan alleen in de winkel.