De Winkel

In onze fietsenwinkel met een oppervlakte van 450m2 bent u van harte welkom om de mooiste en nieuwste fietsen te bekijken en/of te proberen. Al de fietsen die door ons worden afgeleverd worden eerst geheel rijklaar gemaakt door de verschillende monteurs. Ook bent u van harte welkom voor een fietsreparatie.

Een fiets is en blijft een gebruiksvoorwerp. Daardoor kan het voorkomen dat de onderdelen gaan “zetten” en/of op elkaar inslijten. Daarom vinden wij het belangrijk om de fiets enkele maanden na aankoop terug te zien voor een Gratis servicebeurt. Tijdens deze servicebeurt kijken wij de gehele fiets na. Hierbij kunt u denken aan het opnieuw afstellen van de versnellingen, controleren van de spaakspanning en de speling uit de lagers halen. Om dit allemaal in goede banen te leiden maken wij gebruik van een Service Tegoed.

Doordat wij service hoog in het vaandel hebben waren wij ook één van de eerste Shimano Service Centers in Nederland. Dit in combinatie de vele ervaring, die wij sinds 1933 hebben opgedaan,  zorgen wij voor de beste fietsen.

Oprichter Frans Kramer zorgde in 1933 voor het begin van de onderneming en momenteel zorgt alweer de vierde generatie voor de opvolging.

Zelf fietsen wij heel wat kilometers af. De één doet dat op de elektrische fiets en de ander op de stadsfiets. Verder zijn wij vanaf het begin betrokken bij de organisatie van fietstoertocht Spa-Sliedrecht. Dit is een tweedaagse fietstocht vanaf de Belgische stad naar het Nederlandse Sliedrecht. Ook hebben wij de wielersport beoefend door aan zowel nationale als internationale wedstrijden deel te nemen. Met als hoogte punten enkele Nationale titels.

Vragen over leveringen die door ons worden verzorgd? Bekijk dan eens onze Algemene Voorwaarden.