Giant Propel Advanced 2 Pure Red 2025

Giant-propel-zwart-rood-105.jpg

Giant Propel Advanced 2 Pure Red 2025

 2.999,00

In stock

 2.999,00

  • Shimano 12 Speed
  • Aerodynamische Racefiets
  • Weggewerkte Kabels
SKU: N/B
Wissen

Beschrijving

De Giant Propel Advanced 2 is een aerodynamische racefiets waarvan de kabels volledig zijn geïntegreerd. Dit maakt dat de fiets nog minder last ervaart van de luchtweerstand. De aerodynamische racefiets is voorzien van een 12 speed Shimano 105 groepset.

De tubeless fietsbanden van de fiets zorgen ervoor  een gat in de fietsband vanzelf wordt gedicht. Op deze fiets kunnen maximaal fietsbanden met een breedte van 25 millimeter. Wanneer jij als gebruiker geen tubeless fietsbanden wilt gebruiken. Dan is het ook mogelijk om een normale fietsband met een binnenband te monteren op deze velgen. De wielen hebben een hogere velg. Naas dat dit de fiets mooier maakt zorgt dit er ook voor dat je een sterker en aerodynamischer wiel hebt. Om de aerodynamica van deze Giant Propel Advanced 2 nog meer te vergroten heeft deze racefiets speciale bidonhouders.

De kleurstelling van de Giant Propel Advanced 2 is Pure Red. De hydraulische schijfremmen van de fiets zorgen voor een uitstekende remweg. Verder zijn en blijven de velgen ook mooi zwart. De velgen van de fiets zijn gemaakt van aluminium en hebben een hogere velg.

service-tegoed-racefiets

Service Tegoed Racefiets en Mountainbike

Extra informatie

Merk

Giant

Type

Propel Advanced 2

Framemaat

ML

Kleur

Pure Red

Afmontage

Shimano 105 – 12 Speed

Materiaal

Carbon

Hydraulische Schijfremmen

Ja

Geïntegreerde Kabels

Ja