Koga Vectro S30 Heren

Koga-Vectro-S30.png

Koga Vectro S30 Heren

 4.699,00 4.899,00

In stock

 4.699,00 4.899,00

  • Alfine 11 Schakelnaaf
  • Shimano Steps EP6 Middenmotor
  • Accu Positie voor Betere Behendigheid
SKU: N/B
Wissen

Beschrijving

De Koga Vectro S30 is een super mooie en luxe elektrische fiets. De elektrische fiets is voorzien van een Shimano Steps EP6 middenmotor met een kracht van 55 newtonmeter. De accu van deze elektrische fiets heeft een capaciteit van 500 watt. Deze accu zit weggewerkt in de staande buis.

Uitstekende rijdeigenschappen

Dit betekend de accu nog centraler in de fiets zit. Dit komt ten goede aan de rijeigenschappen van de Koga Vectro S30. De accu zakt extra diep in het frame. Hierdoor is het ook mogelijk om een nog grotere accu van 500 of 630 watt in de fiets te zetten.

Luxe Shimano Alfine 11 schakelnaaf

De nieuwste Shimano Steps EP 6 middenmotor werkt met een kleurendisplay dat duidelijk is en gemakkelijk is te bedienen. Verder heeft deze elektrische fiets een Shimano Alfine 11 schakelnaaf. dit betekent dat de luxe elektrische fiets 11 versnellingen heeft. De voorvork en zadelpen zijn voorzien van een vering. Zo worden de hobbels in het wegdek gereduceerd en zal je een nog fijnere fietsbeleving hebben.

Makkelijk op te laden accu

Doormiddel van een kantelbaar zadel is de accu uit het frame te halen. Maar om de accu op te laden kan deze ook in het frame blijven zitten. De verlichting van deze Koga Vectro S30 wordt aangedreven doormiddel van de accu. En om de fiets nog completer te maken is deze voorzien van anti-lek fietsbanden, een MIK-bagagedrager, onderhoudsarme Gates Beldrive en hydraulische schijfremmen.

service-tegoed-elektrische-fiets

Service Tegoed Elektrische Fiets

Extra informatie

Merk

Koga

Framemaat

53 cm

Type

Vectro S30

Kleur

Grey High Gloss

Materiaal

Aluminium

Wielmaat

28 Inch

Motor

Shimano Steps EP6 – 55 Newtonmeter

Accu Capaciteit

500 kwh, 630 kwh

Kleuren Display

Ja

Aandrijving

Beltdrive Gates

Aantal versnellingen

11 Shimano Alfine

Vering

Zadelpen en voorvork

Hydraulische schijfremmen

Ja