Giant Expression E+ 0 Sangria 2025

Giant-expression-E+-o-rood

Giant Expression E+ 0 Sangria 2025

 2.899,00 3.099,00

In stock

 2.899,00 3.099,00

  • Sterke Middenmotor van Yamaha
  • Luxe Kleurendisplay
  • Heeft Hydraulische Schijfremmen
SKU: N/B
Wissen

Beschrijving

Dit is de Giant Expression E+ 0 met een accu die netjes op het frame zit weggewerkt. De elektrische fiets heeft ook een beltdrive. Deze beltdrive zorgt ervoor dat je weinig onderhoud hebt. De hydraulische schijfremmen van de Giant Expression E+ 0 zorgen dan weer voor een korte remweg.

Voordelen van een Accu op het Frame

Doordat de accu op het frame verwerkt zit is deze elektrische fiets het beste uit twee werelden. Zo is de elektrische fiets lichter in het gewicht dan als de accu in het frame verwerkt zit en ook is de elektrische fiets stabieler dan een elektrische fiets waarvan de accu achterop zit. Verder heeft deze elektrische fiets een sterke en betrouwbare Yamaha middenmotor met een kracht van 50 newtonmeter en een luxe kleurendisplay.

Fietst echt Super Fijn en makkelijk in het Gebruik

Met de 7 versnellingen die op deze fiets zitten beschik je altijd over de juiste versnelling. Wanneer je tegen de wind in fietst zal je een lichtere versnelling gebruiken dan wanneer je wind mee hebt. Maak je vaak gebruik van fietstassen? Dan is deze elektrische fiets ook uitstekend geschikt voor jou. De Giant Expression E+ 0 met een Sangria kleurstelling beschikt namelijk over een MIK bagagedrager. Hierdoor is het mogelijk om op een snelle manier fietstassen op de bagagedrager te monteren of te demonteren.

Hobbels in het wegdek worden Geminimaliseerd

Om nog meer te genieten tijdens het fietsen is de elektrische fiets uitgevoerd met een verende voorvork, bredere anti-lek fietsbanden en een verende zadelpen. Al deze onderdelen verhogen de mate van comfort. Een goed voorbeeld hiervan is dat de hobbels in het wegdek voor een groot gedeelte worden gereduceerd.

service-tegoed-elektrische-fiets

Service Tegoed Elektrische Fiets

Extra informatie

Merk

Giant

Type

Expression E+ 0

Kleur

Sangria

Framemaat

Medium, Large

Motor

Yamaha – 50 Newtonmeter

Accu Capaciteit

500 kwh, 600 kwh

Vering

Verende Voorvork en Zadelpen

Wielmaat

28 Inch

Gemaakt Van

Aluminium

Kleurendisplay

Ja

Hydraulische Schijfremmen

Ja

Bagagedrager

MIK

Beltdrive

Ja